Žito

Česa v Sloveniji pridelamo dovolj in česa ne
Dnevnik
sreda, 28. november 2018 ob 00:00
Pridelamo tudi dovolj govejega mesa, mleka in perutnine, medtem ko smo pri svinjini in oljčnem olju odvisni od uvoza.
 
Odlična ideja za hitro večerjo: marelični pirini cmoki iz pečice
SiOL.net
ponedeljek, 12. november 2018 ob 14:51
Naj želja po dobri domači kuhinji ne posega v vaš prosti čas. S pravimi idejami in praktičnimi kulinaričnimi "pomočniki" je vse možno: ostalo vam bo veliko časa za vaše najdražje, ki ga...
 
Hrvati prevzeli vse ključne vzvode v največjem pekarskem podjetju
SiOL.net
ponedeljek, 12. november 2018 ob 11:33
Tri leta po prevzemu Žita se je hrvaška Podravka odločila prevetriti poslovodstvo slovenske pekarske skupine. Kdo so...
 
Diši iz pečice
Slovenske novice
torek, 6. november 2018 ob 09:24
Takoj ko smo obrnili list na stenskem koledarju in iz pretoplega oktobra vstopili v november, je po več mesecih spet
 
V otroških revijah prevladujejo oglasi za sladkarije
Vestnik
petek, 2. november 2018 ob 13:09
Podjetja otrokom in mladostnikom v otroških in mladinskih revijah oglašujejo predvsem sladkarije, sladke pijače,...
 
Slovenska čokolada, ki je razvajala kraljeve družine #video
SiOL.net
petek, 19. oktober 2018 ob 20:06
Čokolada razvaja že skoraj stoletje, Slovenci pa smo lahko ob tem ponosni, da imamo tudi na naših tleh lastno čokoladno tovarno.  
 
Kruh pečejo že sedemdeset let
Slovenske novice
torek, 16. oktober 2018 ob 07:07
Ljubljana – Naše največje mlinarsko in pekarsko podjetje Žito letos praznuje 70 let. Davnega leta 1948 so postavili mlin, da je
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian